سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روانشناس خانواده

نظر
گام اول: باید تشخیص دهید علت بی توجهی چیست
اگر بی توجهی به دلیل عادی شدن و کم شدن اشتیاق در رابطه حاصل شده است بهتر است وضعیت موجود را به طور کلی مشاهده کنید و پیدا کنید که سهم هرکدامتان در تغییراتی که در رابطه رخ داده است چقدر و چگونه بوده است.
هر دو شما مسئولیت مشترکی برای رسیدگی به مسائل جاری در رابطه دارید ولی هنگامی که رابطه خراب شده است لااقل یکی از شما باید قدم بردارد و اقدام سالم انجام دهد مهم ترین کاری که باید انجام دهید برقراری ارتباط مجدد است.
به جای آنکه با باورهای نادرست خود پیش بروید و خصومت، سردرگمی ، کینه و بی تفاوتی از خود نشان دهید افکار خود را بنویسید و آماده کنید و شرایطی را فراهم کنید تا شریکتان از این افکار آگاه شود به او اطلاع دهید که احساس نادیده گرفته شدن می کنید و دوست دارید این مسئله حل شود.
تمریناتی که برای برقراری ارتباط سالم نیاز است را آغاز کنید این تمرینات شامل:
  • زبان مثبت
  • به اشتراک گذاشتن احساسات
  • گوش دادن فعال
  • و لیست قدردانی است.
اما اگر تشخیص دادید که علت بی توجهی رفتاری سواستفاده گرایانه است. مسیر شما متفاوت است؛ در گام اول یک قدم به عقب بردارید تشخیص اینکه چگونه می توان دریک رابطه یک گام به عقب برداشت خیلی وابسته به ماهیت ارتباط است پس هوشمندانه آن را انتخاب کنید.
با این کار به جای اینکه خود را نیازمند نشان دهید، ضمن احترام به تصمیم او،  برای عزت نفس خود نیز ارزش قائل خواهید شد. در واقع این پیام را به طرف مقابل می دهید که برای اصلاح شرایط آماده انجام هرکاری نیستید و اصلاح مسیر را به او می سپارید و او را مسئول پویایی رابطه می دانید.
در این گام ممکن است سکوت و سکونی که معمولا رایج است اتفاق بیافتد و رنج زیادی را ایجاد کند اما این شیوه تنها راه پایان دادن به این الگوی رفتاری ناسالم در رابطه است.
گام دوم: خود را مشغول کنید و فعالیت های هدفمند انجام دهید
مشغول کردن خود در این موارد باعث می شود بتوانید تا حدودی افکار و هیجانات منفی را کنترل کنید و برای اصلاح در رابطه و متوجه کردن شریکتان به اتفاقی که در جریان است زمان بدهید.
برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید: 7 گام برای زمانی که همسرتان به شما بی توجهی می کند